Mijn werkvormen

Pure Inspiratie Coaching werkt met een combinatie van verschillende werkvormen. Zoals Systemisch Werken, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) en het werken met kernkwaliteiten, visualisatie- en meditatieoefeningen. Ik laat me leiden door jouw gevoel en mijn intuïtie en niet door een vooraf opgesteld plan. Dat maakt de coaching ongedwongen, levendig en creatief en zorgt dat we snel tot de kern kunnen komen.

Systemisch Werken: krachtige oplossingsgerichte werkvorm die onbewuste stromingen in jezelf zichtbaar maakt.

NLP: heldere en effectieve communicatie techniek die duidelijk maakt, over hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Coachtraject

Een traject ziet er als volgt uit. In een intakegesprek leren we elkaar kennen en voelen we of we met elkaar aan de slag willen gaan. Wil je verder, dan gaan we samen kijken waar het probleem vandaan komt en gaan we daar meteen mee aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk weer in je kracht komt. Gemiddeld bestaat een traject uit 4 tot 6 sessies. Je kan een afspraak maken via mijn contactformulier.

Wat doe ik wel ….. en wat niet

– ik kan je helpen oplossingen te zoeken of anders met je probleem om te gaan, of zelfs de voordelen ervan te zien.

– ik ga niet zeggen wat je wel en niet moet doen: dat bepaal je zelf!

– Ik geef je inzicht in wat je niet zag.

– ik zet je wel aan tot reflectie, ik laat je kritisch naar je eigen doen en laten kijken, en soms geef ik een vrijblijvend advies.

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Keuze Opstelling

Naast levensvragen kampt iedereen wel eens met vragen, over keuzes die je in je leven maakt. Bijvoorbeeld met de overwegingen als: ik twijfel over wat ik echt wil, ben ik wel geschikt voor dit werk, welke opleiding of functie past het beste bij mij. Er zijn verschillende mogelijkheden met het doen van een opstelling. Voor deze structuur opstelling maak ik gebruik van de methodiek keuze opstelling.

Een opstelling met het gebruik van vloerankers brengt veel helderheid over welke factoren in de eigen gevoelens meespelen en in welke richting oplossingen zijn te vinden. Deze manier van werken is makkelijker voor mensen die willen wennen aan de methode, die zich (nog) te onveilig voelen in een groep. De ervaring leert, dat individuele opstellingen bijzonder nuttig kunnen zijn als alternatief. Meestal wordt de opstelling gecombineerd met een gesprek.

Keuze Disney Model

Heb je geweldige plannen en lukt het je niet om ze te realiseren? Ben je heel goed in het bedenken van ideeën en ontbreekt het je telkens, dat ene briljante idee vorm te geven? Misschien omdat je telkens last hebt van dat kritische stemmetje dat het je niet gaat lukken? Of omdat je gewoonweg niet weet hoe het tot uitvoer te brengen.

Met de Cirkel van Creativiteit (Disney-model) ga je wel succes boeken. Bij het doorlopen van de Cirkel van Creativiteit wordt je fantasie omgezet naar realiteit. Om vanuit diverse invalshoeken te kijken naar je ideeën, maken we gebruik van drie verschillende rollen, die tegelijkertijd of na elkaar doorlopen worden. De verschillende denkwijzen in zijn totaliteit is de succesfactor.

Tarieven

Het tarief voor particulieren is 75 euro per coachsessie, inclusief BTW. Indien de kosten een probleem voor jou vormen, geef me dat aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Betaalt je werkgever jouw coachtraject, bijvoorbeeld vanuit een coachbudget of opleidingsbudget? Dan geldt het zakelijke tarief van 140 euro per coachsessie, exclusief BTW.