Disney-model

Heb je geweldige plannen en lukt het je niet om ze te realiseren? Ben je heel goed in het bedenken van ideeën en ontbreekt het je telkens, dat ene briljante idee vorm te geven? Misschien omdat je telkens last hebt van dat kritische stemmetje dat het je niet gaat lukken? Of omdat je gewoonweg niet weet hoe het tot uitvoer te brengen.

Met de Cirkel van Creativiteit (Disney-model) ga je wel succes boeken. Bij het doorlopen van de Cirkel van Creativiteit wordt je fantasie omgezet naar realiteit. Om vanuit diverse invalshoeken te kijken naar je ideeën, maken we gebruik van drie verschillende rollen, die tegelijkertijd of na elkaar doorlopen worden. De verschillende denkwijzen in zijn totaliteit is de succesfactor.

Disney-model

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Tarieven

Het tarief voor een keuze opstelling is voor particulieren 70 euro per coachsessie, inclusief BTW. (Pinnen is mogelijk). Indien de kosten een probleem voor jou vormen, geef me dat aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Betaalt je werkgever jouw opstelling, bijvoorbeeld vanuit een coachbudget of opleidingsbudget, dan geldt het zakelijke tarief van 130 euro per coachsessie, exclusief BTW.

In verband met het coronavirus vinden de afspraken zo min mogelijk fysiek plaats. De gesprekken kunnen online plaatsvinden. Als we wel afspreken houden we ons aan de regels van het RIVM: Bij verkoudheid of koorts wordt het gesprek verplaatst of gaan we online.