Keuze Opstelling

Naast levensvragen kampt iedereen wel eens met vragen, over keuzes die je in je leven maakt. Bijvoorbeeld met de overwegingen als: ik twijfel over wat ik echt wil, ben ik wel geschikt voor dit werk, welke opleiding of functie past het beste bij mij. Er zijn verschillende mogelijkheden met het doen van een opstelling. Voor deze structuur opstelling maak ik gebruik van de methodiek keuze opstelling.

Een opstelling met het gebruik van vloerankers brengt veel helderheid over welke factoren in de eigen gevoelens meespelen en in welke richting oplossingen zijn te vinden. Deze manier van werken is makkelijker voor mensen die willen wennen aan de methode, die zich (nog) te onveilig voelen in een groep. De ervaring leert, dat individuele opstellingen bijzonder nuttig kunnen zijn als alternatief. Meestal wordt de opstelling gecombineerd met een gesprek.

Keuze Opstelling

Lectus a sagittis malesuada posuere tristique viverra.

Tarieven

Het tarief voor een keuze opstelling is voor particulieren 70 euro per coachsessie, inclusief BTW.

Indien de kosten een probleem voor jou vormen, geef me dat aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Betaalt je werkgever jouw opstelling, bijvoorbeeld vanuit een coachbudget of opleidingsbudget, dan geldt het zakelijke tarief van 130 euro per coachsessie, exclusief BTW.