Systemisch Ondernemen

 

Wil je groeien als ondernemer en als mens op een manier die bij je past? Wil je meer als leider in je kracht komen? En wil je een nieuwe manier van werken ontdekken en je intuïtie leren inzetten?

In een opstelling gaan we samen systemisch kijken, wat er daadwerkelijk speelt in je ondernemerschap. Je gaat ontdekken wat je uit je systeem van herkomst meeneemt in je onderneming. Want inzicht in jou als persoon brengt groei in je business. Deze staan namelijk onlosmakelijk met elkaar in verbinding en zo kom je erachter, waarom je de dingen nog niet doet. Met de verworven inzichten krijg je tools aangereikt die je kunt gaan toepassen.

Wil je meer weten over systemisch werk en ondernemen? Pure Inspiratie Coaching begeleidt ZZP-ers en MKB-ers om op een eigen manier succesvol te ondernemen. Zij combineert op een unieke wijze kennis en ervaring met intuïtieve en krachtige methoden. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en maak je enorme sprongen als ondernemer en als mens.

Vragen waarmee je bij Pure Inspiratie Coaching terecht kunt:

• Hoe hou ik energie en plezier bij het opzetten een uitbouwen van mijn bedrijf?

• Hoe krijg ik meer klanten op een manier die bij me past?

• Hoe zorg ik ervoor dat de balans werk-privé goed blijft?

• Ik merk dat het stagneert. Wat kan ik doen om het weer te laten stromen?

• Hoe onderneem ik vanuit rust en overgave?

Onderneemster

Praktisch ondernemen

Praktisch Ondernemen

Zie je als startende zzp’er door de bomen het bos niet? Als ondernemerscoach help ik je, waardoor de start van je eigen bedrijf leuker en gemakkelijker wordt.

Door mijn systemisch coaching en praktische aanpak ontdek je jouw eigen manier van ondernemen en jouw eigen weg naar succes. Hierdoor voelt ondernemen als iets dat vanzelf gaat en kun je moeiteloos de stappen zetten, die nodig zijn om verder te komen. Hierdoor ontstaat er in de coaching ruimte voor het persoonlijke en het praktische zakelijke. Zo kun je ervaren dat je duurzame gedragsveranderingen creëert en een stevige basis legt voor (de groei van) een succesvol bedrijf.

Een nieuwe kijk op ondernemen door een: praktische en holistische aanpak, systemisch kijken, bijdrage leveren aan de wereld, inspiratie, flow en de invloed van dat wat we niet kunnen zien.

Workshop Organisatie Opstelling

Aan problemen in organisaties liggen soms diepliggende oorzaken ten grondslag. Hoe achterhaal je die? Een manier om deze oorzaken te onderzoeken is door systemisch te werken in een organisatieopstelling. Deze methode geeft je een helder beeld van structurele oplossingen.

In een workshop Opstellingen wordt er in groepsverband volgens de uitgangspunten van systemisch werken een diepgaand inzicht ontwikkelt in organisatiesystemen. Door het effectief interveniëren in team- en organisatiedynamiek kan er duurzame verandering gerealiseerd worden.

Tarieven

 

Het tarief voor ondernemers is 140 euro per coachsessie, zoals ook voor een vraaginbreng bij de workshop Opstellingen. Beiden is het exclusief BTW.