Wat anderen over mij zeggen

“Ik vind het vooral echt bizar en niet te geloven wat er gisteren is uitgekomen. Moet het nog verwerken, denk ik! Vond het een mooie bijzondere avond, bedankt daarvoor. Jij en Mark zijn echt een goed team en hele fijne mensen! Heb ook al wat eerste info over symbiose gelezen, interessant en ga ik me nog verder in verdiepen.”

“Dankjewel, Trudy. Ik ben veel wijzer geworden en ga de hernieuwde inzichten proberen toe te passen.”

“Ik voel me veel rustiger met dit hele verhaal op zak. Vallen wel met kwartjes op zijn plek. Vind het fijn om me te beseffen dat het om oude energie en belevingen gaat. Het geeft me meer ruimte om in dit leven te landen en het aan te nemen als van mij (wie ik nu ben).”

“Het geeft me een gevoel van rijkdom om mensen zoals jij om mij heen te hebben, waardoor de uitdagingen in het leven meer helderheid krijgen en het gemakkelijker en zelf leuker wordt om te ontdekken welke groeimogelijkheden het leven heeft.

Ik ben blij dat ik je ken en dat we een lijntje hebben. ”

“Ik vond het een enorm mooie sessie. Ik ben er nog steeds emotioneel van. Het gaat me zeker helpen op het gebied van bestaansrecht, autonomie zoals je zegt. Dank jou en dank het bestaan dat ik weer een stapje heb mogen zetten op weg naar vrijheid (en blijheid).

“Een maand na haar familie opstelling kwam ik haar tegen. Ze straalde helemaal. Op mijn vraag, hoe het met haar gaat, gaf ze aan dat het wel leek alsof er een wonder was gebeurd in haar familie.”

“Na het coachingstraject met Trudy voel ik me weer sterk en capabel om de komende klussen aan te pakken. Ook mijn ‘zakelijke’ kant, waarvan ik niet wist dat ik die bezat, heeft een positieve boost gekregen! Een aanrader dus.”

“De hele dag (en nacht) ben ik al in de ban van gisteren. Ik was klaar voor de volgende stap en daar sta ik nog steeds achter. Ik wil meer ontdekken. Dat is gister in gang gezet. Ik was compleet verrast en ergens voelde het wel als kloppend. Echt heel fijn en bijzonder! Ik dacht/denk te snappen waarom ik soms zoekende ben of me alleen voel, ondanks een fijn gezin en vrienden. Dank je wel weer voor je begeleiding en het zijn van een fijn mens! Ik voel me erg op m’n gemak bij jou.”

“Trudy, wil je even zeggen dat ik als een blok heb geslapen!! Voel me rustiger … Ben er nog niet, maar dit is een prachtig begin … Dankjewel voor het mooie gevoel ….”

“Kan mijn gevoel niet goed omschrijven, er komen verschillende gedachten bij me binnen: inspirerend, heftig, onbegrijpelijk, niet in woorden uit te leggen. Laat het allemaal over me heen komen en zie wel wat er gebeurd, voel me nu in ieder geval op de een of andere manier enorm opgelucht!”.

“Gisteren bij Pure Inspiratie Coaching een opstelling gedaan. Wat past er bij mij om aan mijn arsenaal toe te voegen? Wanneer zal ik starten en wat ga ik in de tussentijd doen? De uitkomst was verrassend, maar na er een nachtje over geslapen te hebben snap ik het wel. Een brug slaan tussen reguliere en alternatieve geneeskunde….. Er staat mij een mooie uitdaging te wachten. Lieve Trudy, dank je wel voor je begeleiding van mijn proces. Ik heb ervan genoten. Zeker een methode om te onthouden voor de toekomst.”

Als een blok in slaap gevallen en nu pas wakker. Wat een bijzondere emotionele maar ook een openbarende avond. Dank nogmaals.

Ik zit in een ontwikkelproces. Deze opstelling heeft zoveel inzichten gegeven, de bekende puzzelstukjes zijn op zijn plek gevallen. Ik mag gaan werken met de inzichten die ik gekregen heb. Vind het nog wel gek te zeggen maar ik ben trots dat ik het heb aangekeken en zaken heb losgelaten en nu mag ik het een plek gaan geven. Dankjewel jouw rol was groots, zonder jou en de rest te kennen, voelde het warm, vertrouwd en liefdevol aan. Mijn familieopstelling zo waardevol dit neem ik mee op mijn reis. 🙏

“Trudy staat voor persoonlijke aandacht, op een plezierige manier doorvragen tot de kern en de hulpvraag proberen zo concreet mogelijk maken. Trudy denkt mee maar zet ook zeker aan tot zelf denken. Je gaat naar huis met een goed gevoel en veel inspiratie om door te gaan.
Dankjewel Trudy voor je luisterend oor, geen oordelen of veroordelen maar in alle puurheid er mogen zijn.”

Ik heb veel gehad aan de avondworkshop. Deze was wel heel intensief. De sessie heeft voor mij duidelijk wat gedachtes kunnen oplossen. Ik merk nu al dat dat wat rust geeft. Er zijn nog heel wat stappen te ondernemen en daar moet ik even de drempel voor mezelf over.